Over Ons

Wij, de broers Bram en Gert Termeulen, telen al meer dan 27 jaar rozen in Almere.

Bram termeulen

We komen van een echte tuindersfamilie. Van oudsher komen we uit Roelofarendsveen.  Hier werd door de familie Termeulen verschillende soorten bloemen geteeld.  

Hier in Almere telen we een breed assortiment aan mooie grootbloemige rozen met een goede houdbaarheid. We zorgen voor ideale groeiomstandigheden, zodat de roos mooi en stevig geoogst kan worden en een goed kwaliteit heeft. Onze rozen worden maximaal biologisch en duurzaam gekweekt. Hierdoor kan de consument zo veel en lang mogelijk genieten van onze rozen.

Gert Termeulen

Elke dag worden de rozen geknipt en daarna met de bosmachine gebost. De rozen staan altijd gekoeld om de kwaliteit te waarborgen.

Onze rozen worden verkocht op de veilingen van FloraHolland, waar zij dagelijks vers worden aangevoerd.

We hebben het MPS keurmerk, dit is een veelgebruikt keurmerk in de bloemen. Het is een certificeringkwalificatie dat aangeeft dat onze rozen op milieubewuste wijze is geteeld.

In onze winkel kunt u onze rozen kopen. U heeft keuze uit ons ruime assortiment en we maken boeketten  naar uw wens. U kunt bij ons ook vazen kopen en wij bezorgen uw rozen in Almere.

Bij onze automaat kunt u  24/7 rozen kopen.

We zien u graag een keer verschijnen op onze rozenkwekerij.

Bram  en Gert Termeulen